subota, 12. listopada 2013.

Čista instalacija sustava Windows 8

Čista instalacija sustava Windows 8

 

 

Pomoću medija za nadogradnju možete provesti čistu instalaciju sustava Windows 8 – koja obično obuhvaća formatiranje tvrdog diska prije instalacije sustava Windows – ali radi ponovnog formatiranja diska morate koristiti instalacijski program sustava Windows 8. Na PC-ju uz to mora već postojati verzija sustava Windows – ne možete instalirati na prazan disk.

Čista instalacija pomoću DVD-a ili USB izbrisivog memorijskog pogona

Ako ste kupili Windows 8 na DVD-u ili ste nakon preuzimanja sustava Windows 8 stvorili DVD ili USB izbrisivi pogon, slijedite ove korake da biste proveli čistu instalaciju.
  1. Uključite PC da bi se Windows normalno pokrenuo pa umetnite DVD ili USB izbrisivi memorijski pogon sa sustavom Windows 8 pa isključite PC.
  2. Ponovno pokrenite PC.
    Ako se nakon ponovnog pokretanja PC-ja pokrene trenutna verzija sustava Windows, možda ćete morati promijeniti redoslijed pokretanja u postavkama BIOS-a da bi se PC pokrenuo s medija. Upute o promjeni redoslijeda pokretanja PC-ja potražite u dokumentaciji koju ste dobili uz PC ili posjetite web-mjesto proizvođača.
    Da biste promijenili redoslijed pokretanja, najčešće je potrebno pritisnuti kombinaciju tipki (npr. F2, F12, Delete, Esc) odmah nakon uključivanja PC-ja. Ako se svejedno pokrene trenutna verzija sustava Windows, pokušajte ponovno i pričekajte dok Windows ne zatraži da se prijavite, a zatim ponovno pokrenite PC.
  3. Na stranici Instaliranje sustava Windows unesite jezične i ostale preference, a zatim kliknite Dalje.
  4. Na stranici Pročitajte licencne odredbe kliknite Prihvaćam licencne odredbe ako ih prihvaćate, a potom kliknite Dalje.
  5. Na stranici Kakvu instalaciju želite? kliknite Prilagođenu.
  6. Na stranici Gdje želite instalirati Windows? kliknite Mogućnosti pogona (dodatno).
  7. Kliknite particiju koju želite promijeniti, zatim željenu mogućnost formatiranja, a potom slijedite upute.
  8. Kada se formatiranje dovrši, kliknite Dalje.
  9. Slijedite upute da biste dovršili instalaciju sustava Windows 8.

1 komentari:

  1. Pozdrav svima, osvojio sam lutriju od 528,8 dolara (pet stotina dvadeset i osam miliona osamsto hiljada dolara) pre dve nedelje u Jackpot-u od 38 lutrije igrajem sada imam moj auto i kuću. Bio sam upoznat sa čarolijom koji se zvala Dr EBORE prije mjesec dana od kolege koji je pomogao u vezi sa problemima lutrije i braka. Sve što je rekao i šta je obećao učiniti stvarno se dogodilo. Pretpostavljam da nikada nisam verovao u magiju ili čarolije jer sam mislio da su to uglavnom prevara ili trikovi dok ga nisam upoznao, sve se promenilo, postoji, ali samo u desnim rukama i sa njom sve je moguće. Ne znam kako da mu platim za ovo, ali se nadam da mogu učiniti nešto važno i posebno za njega govoreći svetu kako sam sada postao bogat sa svojom čarobnom lutrijom, , izvadite bivši leđa, HIV crta, trudnoću o trudnoći i drugu magiju ako vam zatreba bilo kakva pomoć kontaktirajte ga ovdje .. (VISIONDOCTOR@YAHOO.COM) Whatsapp. + 2349065542996

    OdgovoriIzbriši